Webdesign

Divi

Jouw website maak ik met thema Divi. Met Divi bouw je aan de voorkant van je website zodat jij later ook heel makkelijk zelf wat tekst of afbeeldingen kunt wijzigen. Jij zoekt 5 voorbeelden van websites op die je mooi vindt. Wil je het juist heel basic houden of vind je allerlei effecten leuk? 

Hoe werkt het?

  • Zoek 5 voorbeelden van websites op die je mooi vindt en stuur deze naar mij door
  • Lever jouw teksten, foto’s, lettertypes en kleuren aan
  • Ik ga voor je aan de slag en bouw een op maat gemaakte website voor jou

Kortom, jij levert de input, ik doe de techniek. Heel makkelijk!

 

Wat kost het?

Ik maak een website geheel in de stijl van jouw bedrijf.

Alleen homepagina: € 349,- (excl. BTW)

Volledige website: € 649,- (excl. BTW) (max 5 pagina’s, uiteraard uit te breiden tegen een meerprijs)

Inclusief:

  • Gebruik van premium WordPress theme Divi
  • Responsive design (voor mobiel, tablet en desktop)
  • Mogelijkheid om later zelf de site aan te passen of uit te breiden

Exclusief:

  • domeinnaam en hosting

Ik wil een informatief gesprek plannen

Hoe gaat het verder?

Eerst plannen we een oriënterend gesprek. Dit is geheel vrijblijvend.

Als alle wensen doorgesproken zijn stuur ik je een offerte toe. Je betaalt vooraf 30% van het totaalbedrag. Als de website klaar is en helemaal naar wens betaal je het resterende bedrag van 70%.

Als je akkoord bent met de offerte mail ik je ter voorbereiding alvast een checklist toe. Deze kun je zelfstandig afvinken. Heel veel dingen kun je al van tevoren regelen.

Jij stuurt alle tekst via de mail door. Afbeeldingen kunnen via Wetransfer gestuurd worden. Ook je huisstijlkleuren en je logo kunnen doorgestuurd worden.

Daarna ga ik aan de slag met een eerste opzet voor je homepagina. Als dit klaar is stuur ik je een mailtje om een videocall in te plannen om alles door te spreken. Ik vind het heel fijn als je kritisch bent, alleen zo komen we tot het beste eindresultaat!

Als de homepagina naar wens is ga ik verder met de andere pagina’s. Tussentijds plannen we naar wens nog 2x een videogesprek.

Dan komt het moment dat je website online mag! Een heugelijk moment, want er is door allebei hard aan gewerkt. Ik stuur je altijd een mock-up om je lancering te vieren, dit kun je delen op je social media kanalen.

Ben je enthousiast geworden? Neem contact met me op.

Ik ben echt heel blij met mijn website, het is veel mooier geworden dan ik ooit had gedacht!

Vera van Eck

Contextuele hulpverlening

De samenwerking met Marian heb ik als zeer prettig ervaren.

Ze is creatief, reageert snel en heeft me goede tips gegeven voor de teksten op de website.

Ze heeft mijn wensen omgezet in een prachtige website met precies de uitstraling die ik zocht.

Kortom, ik ben superblij met het resultaat en beveel iedereen aan om voor Marian te kiezen!

Linda Jongman

Diëtist Zierikzee

Dankzij Marian stond mijn website binnen een dikke maand online, helemaal zoals ik het had gehoopt!

Marian luister goed naar je wensen en denkt actief mee. Hierdoor kreeg ik het gevoel dat we samen aan de website bouwden, wat voor mij als zelfstandig ondernemer erg welkom was.

Marian is snel met reageren en het aanpassen. Bovendien is ze erg enthousiast en zie je dat ze haar werk vol passie doet.

Dineke Hoving

Ons thuis coaching

Zij gingen je voor:

Rouw Kintsugi
schitterhart
Rouw Kintsugi
Website Diëtist Zierikzee
Website Diëtist Zierikzee
nieuwe website nova musica kapelle
website ons thuis coaching
Wat kost het om een website te laten maken?

De prijs voor een website met 5 pagina’s is € 649,- excl. BTW. Wil je alleen een homepagina dan betaal je € 349,- excl. BTW. De website is altijd uit te breiden naar meer pagina’s. De prijs voor een extra pagina is € 75,- excl. BTW.

Is mijn website ook geschikt voor mobiele telefoons?

Jazeker! Er zijn zoveel verschillende apparaten waarop je gevonden kunt worden. Ik zorg dat iedereen jouw website kan bekijken, ongeacht welk scherm. 

Kan ik overal bij?

Jouw website is helemaal van jou, jij bent de beheerder en je kunt dus overal bij. Omdat de website is opgebouwd met Divi kun je ook heel makkelijk aan de voorkant van de website iets aanpassen of wijzigen.

Hoe snel kan ik online?

In principe binnen 2 maanden na het tekenen van de offerte kan je website online zijn, tenzij ik het anders heb afgesproken met je. De snelheid waarmee je online kunt is echter wel afhankelijk van jou. Er moeten teksten en afbeeldingen, prijzen aangeleverd worden. Dit is echt een proces en vaak blijft het hierop steken. Wil je een website laten maken download dan alvast mijn checklist zodat je je alvast helemaal kunt voorbereiden en alles paraat hebt!

Kan ik mijn website straks zelf aanpassen?

Jazeker! Ik werk met WordPress en Divi. Met Divi werk je aan de voorkant van je website. Je ziet dan gelijk wat je doet. Nadat de website online is gegaan ontvang je van mij een instructie per e-mail hoe je makkelijk een tekst of afbeelding kunt aanpassen. Dit is niet moeilijk, de basis staat namelijk al helemaal.

De prijs is voor 5 pagina's is dit uit te breiden?

Ja dat kan! Ik hanteer een vaste prijs voor 5 pagina’s. Je website kan uitgebreid worden, per pagina betaal je dan € 75,- (excl. BTW).

Share This