Marian Verhage

Portfolio

Hier vind je een greep uit de websites die ik gemaakt heb.

Website Renske Bisschop
Website Speltherapiepraktijk Esther
Website Anne van der Wind
Website Vera van Eck
Website Neeltje Coacht
Website Diëtist Zierikzee
Ook toe aan een nieuwe website?

Wat klanten over mij zeggen

Marian heeft begin 2024 mijn website gebouwd en ik ben zó blij met het resultaat. Ik had mijn website zelf gemaakt via jouwweb, maar de mogelijkheden waren echt te klein. Marian heeft mijn website helemaal doorgevoerd in mijn huisstijl en denkt echt werkelijk overal aan. Daarnaast komt ze met goede ideeën en is de communicatie snel en fijn. Bedankt Marian!!

Renske Bisschop

Orthomoleculair therapeut, www.renskebisschop.nl

Marian heeft in de afgelopen tijd mijn website gebouwd en ik ben enorm blij met het resultaat! Ik had een aantal ideeën en Marian heeft hier een mooi geheel van gemaakt. Ik had verwacht dat het mooi zo zijn, maar zo mooi had ik van te voren niet bedacht. Ik vond het een hele fijne samenwerking, Marian reageert snel, is flexibel en had goed oog voor mijn wensen waardoor het een website is geworden die echt bij mij past.

Alice de Mik

Neeltje Coacht, www.neeltjecoacht.nl

Ontzettend blij dat Marian mijn website heeft gemaakt. Ze bracht precies in beeld wat ik in m’n hoofd had, een warme maar ook een professionele uitstraling!! Marian heeft leuke, creatieve ideeën. Reageert snel als je vragen hebt, overlegt alles goed, hele fijne samenwerking. Marian wil in alles met je meedenken, ook qua zichtbaarheid van de website.

Anne van der Wind

Coach, www.annevanderwind.nl

Marian Verhage

06 11 46 61 74

info@marianverhage.nl

Oostkapelle

 

KVK nummer: 85773425
BTW nummer: NL004145923B47

Share This