Marian Verhage

Ik ben Marian..

..iemand die heel graag mensen helpt met het groeien van hun bedrijf. Ik ben iemand die echt meedenkt; hoe kunnen we processen verbeteren, wat kan anders, wat gaat al goed en waar kunnen we de focus op leggen.

Door met een helikopterview naar jouw bedrijf te kijken zie ik dingen die jij misschien niet ziet, of waar je een blinde vlek hebt. Ik zal dit ook zeker bespreken en samen kijken we hoe we dit kunnen veranderen.

Leuke weetjes

Ik ben opgeleid als directiesecretaresse, werkte als (medisch)secretaresse en opnameplanner.

We hebben 3 zoons (2013-2015-2020), echte buitenjongens.

We wonen dicht bij het strand, waar we zomer én winter wekelijks te vinden zijn.

In onze achtertuin hebben we een vakantiehuis gebouwd wat we verhuren en waarvan ik zelf de wissels verzorg.

Ook ons eigen huis (bouwjaar 1860) hebben we compleet gerenoveerd. 

Ik ben een echte tuin-, planten- en bloemenliefhebber, er staan dan ook meer dan 40 dahlia’s in onze tuin.

Als side hustle verkoop ik bijbel tabstickers.

Ik praat niet graag over koetjes en kalfjes, maar ga liever de diepte in.

Marian Verhage

Marian Verhage

06 11 46 61 74

info@marianverhage.nl

Oostkapelle

 

KVK nummer: 85773425
BTW nummer: NL004145923B47

Share This