Marian Verhage

One page website

Ben jij starter en heb je nog geen budget om te investeren in een complete website? Je kunt dan kiezen voor een One page site. Alleen een homepagina met daar alle informatie over jouw bedrijf en eventueel een contactformulier zodat mensen makkelijk contact met je op kunnen nemen.

WordPress en Divi

Jouw One page website maak ik met thema Divi. Met Divi bouw je aan de voorkant van je website zodat jij later ook heel makkelijk zelf wat tekst of afbeeldingen kunt wijzigen.

Wat krijg je?

Een homepagina helemaal in jouw huisstijl

Gebruik van premium WordPress theme Divi (t.w.v. 250 dollar)

Responsive design (voor mobiel, tablet en desktop)

1,5 uur videogesprek om informatie te verzamelen

2 feedbackrondes

Installatie plugin’s en eventueel koppeling met bijv. Calendly

Cookiebanner

Na de lancering ontvang je van mij video’s hoe de website werkt en hoe je dingen kunt aanpassen

Investering: € 749,- excl. btw
Marian Verhage
Klaar voor deze mooie stap?

Hoe gaat het proces?

Kennis­making en offerte
Informatie verzamelen
Website ontwerpen
Feedback­rondes
Lancering van jouw website

Extra opties

Marian Verhage

Onderhouds­abonnement

Jouw WordPress website heeft iedere twee weken updates nodig van plug-in’s en thema Divi. Het is van cruciaal belang om zeer regelmatig updates uit te voeren omdat veel update beveiligingslekken dichten. Een hacker ligt altijd op de loer. 

Wil je dit zelf niet doen dan kun je bij mij een onderhoudsabonnement aanschaffen voor het up to date houden van je website. Ik zorg ook dat er altijd een goede back-up van je website op een externe cloud staat. 

€ 30,- per maand excl. btw

One page website én koppeling
e-mailmarketing­systeem

Heb jij een gratis e-book of wil je een gratis Masterclass geven? Wil je nieuwsbrieven versturen naar jouw klanten? Zorg er dan gelijk voor dat je e-mailmarketingsysteem gekoppeld is aan je website.

Wat zit inbegrepen:

Inrichten Mailblue

Koppelingen met andere systemen zoals Woocommerce

Automatiseringen en funnels inrichten

Ontwerp nieuwsbrief in eigen huisstijl

Investering: € 1045,- excl. btw
Yes, ik wil graag van start!

Wat klanten over mij zeggen

Marian heeft begin 2024 mijn website gebouwd en ik ben zó blij met het resultaat. Ik had mijn website zelf gemaakt via jouwweb, maar de mogelijkheden waren echt te klein. Marian heeft mijn website helemaal doorgevoerd in mijn huisstijl en denkt echt werkelijk overal aan. Daarnaast komt ze met goede ideeën en is de communicatie snel en fijn. Bedankt Marian!!

Renske Bisschop

Orthomoleculair therapeut, www.renskebisschop.nl

Marian heeft in de afgelopen tijd mijn website gebouwd en ik ben enorm blij met het resultaat! Ik had een aantal ideeën en Marian heeft hier een mooi geheel van gemaakt. Ik had verwacht dat het mooi zo zijn, maar zo mooi had ik van te voren niet bedacht. Ik vond het een hele fijne samenwerking, Marian reageert snel, is flexibel en had goed oog voor mijn wensen waardoor het een website is geworden die echt bij mij past.

Alice de Mik

Neeltje Coacht, www.neeltjecoacht.nl

Ontzettend blij dat Marian mijn website heeft gemaakt. Ze bracht precies in beeld wat ik in m’n hoofd had, een warme maar ook een professionele uitstraling!! Marian heeft leuke, creatieve ideeën. Reageert snel als je vragen hebt, overlegt alles goed, hele fijne samenwerking. Marian wil in alles met je meedenken, ook qua zichtbaarheid van de website.

Anne van der Wind

Coach, www.annevanderwind.nl

Is mijn website ook geschikt voor mobiele telefoons?

Uiteraard! Meer dan de helft van de gebruikers is op mobiel. We zorgen ervoor dat je website goed zichtbaar is op mobiel.

Kan ik straks alles zelf aanpassen?

Jazeker, nadat je website live is gegaan ontvang je van mij video’s met uitleg over hoe jouw website werkt. Je kunt dus straks, mocht je dat willen, gewoon zelf je website bijwerken.

Mocht je dit toch liever uitbesteden, neem dan gerust contact met me op.

Hoe snel kan ik online?

Meestal bespreken we dit in het kennismakingsgesprek. Vaak ligt het eraan hoe snel jij alle teksten en foto’s kunt aanleveren. Ik reken altijd 2 maanden vanaf het moment dat jij alles aangeleverd hebt tot de lancering van jouw nieuwe website. Meestal is een One page website wel eerder klaar simpelweg omdat het maar één pagina is.

Is een One page website ook goed vindbaar in Google?

Helaas wordt een One Page website slechter gevonden door Google. Je kunt er eventueel voor kiezen om blogs toe te voegen om toch een hogere ranking in Google te krijgen.

Marian Verhage

06 11 46 61 74

info@marianverhage.nl

Oostkapelle

 

KVK nummer: 85773425
BTW nummer: NL004145923B47

Share This