hoe kom je aan klanten?

Hoe kom je aan klanten? Een serieuze vraag als je net start met je bedrijf.

Hieronder 7 tips:

 1 Je netwerk

Je netwerk, vertel tegen iedereen, maar dan ook echt tegen iedereen die je spreekt dat je voor jezelf gaat beginnen en wat je precies gaat doen.

2 Online netwerken

Online netwerken, zoek via Instagram op hashtags en doe inspiratie op. Ook zijn er Facebookgroepen waar je oproepjes kunt plaatsen (al ben ik daar zelf niet heel erg fan van).

3 Wees zichtbaar

Wees zichtbaar, online én offline. Laat je gezicht zien op social media. Mensen willen weten met wie ze te maken hebben. Ook offline kun je veel doen zoals flyers rondbrengen bij bedrijven waar mogelijke klanten van jou terechtkomen.

4 Gratis weggever

Zet op je website een gratis weggever. Zo bouw je alvast een band op en komen mensen met je in contact. Zorg dat deze gratis weggever echt waarde heeft.

5 E-mailmarketing

E-mailmarketing, als mensen je gratis weggever gedownload hebben kun je ze mailen met jouw aanbod. Let op dat je niet gaat spammen.

6 Bloggen

Bloggen, zet leuke en inspirerende blog op je website. Deel ze via social media of je nieuwsbrief.

7 Side hustle

Side hustle, zorg voor een extra inkomstenbron naast je bedrijf. Zelf ben ik bijvoorbeeld begonnen met het verkopen van bijbel tabstickers. Dit loopt erg goed en is leuke extra reclame die verspreid wordt voor mijn bedrijf.

 

Heb je nog meer tips? Laat een reactie achter!

 

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!